Horeca te koop in Groningen

Bent u benieuwd welke horeca en hoeveel er te koop is in de provincie Groningen. Dan bent u bij VMH Horeca makelaars op het juiste adres.

Bij de VMH zijn 5 horeca makelaars kantoren aangesloten die specifiek landelijk verspreid liggen. Het werkgebied van de VMH-leden betreft gebiedsgewijs heel Nederland, maar ook Duitsland.

De doelstelling van de leden van de vakgroep heeft als voornaamste taak het bemiddelen bij de aan- en verkoop van horecabedrijven en horeca panden, net als het uitbrengen van taxatierapporten. Regionale horeca makelaars met een landelijk netwerk!

Hier kunt u de horeca bekijken die in Groningen te koop is.

U kunt bij VMH niet alleen terecht voor het aanbod van horeca in Groningen. Ook kunnen zij u bijstaan in de verkoop en aankoop.

Verkoop door VMH Horeca

U wilt uw horecabedrijf verkopen? De VMH Horeca makelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. In Groningen is uw specialist Edens Makelaars. Maar ook de andere makelaars kunnen u helpen. Door de ruime ervaringen van de horeca makelaars kennen zij de gebieden goed en weten ze welke ondernemers op zoek zijn naar hun horeca droom. Klik hier voor meer informatie als u uw horecabedrijf wilt verkopen. 

Aankoop door VMH horeca

Wilt u uw horeca droom werkelijkheid maken en bent u op zoek naar een horeca aankoopmakelaar? Ook dan bent u bij VMH Horeca op het juiste adres. Naast dat u geholpen wordt met de realisatie van uw horeca droom helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horeca makelaar Groningen. 

Benieuwd welke horeca in Groningen te koop staat en bij jouw plannen past? 

Neem dan contact op met VMH Horeca makelaars.

horeca te koop Groningen

Ga terug