Horeca te koop in Schouwen Duiveland

Speel je met de gedachte om een horecabedrijf te starten in Schouwen Duiveland? Dat kant! Er is namelijk een ruim aanbod aan horeca te vinden dat te koop staat in deze regio. Vakgroep Makelaars Horeca (VMH) adviseert u graag bij de aankoop van een horecazaak. Onze makelaars hebben veel kennis en ervaring op horecagebied in Schouwen Duiveland. Maak daar gebruik van!

Schouwen Duiveland staat bekend om haar gezellige centrum, rijke historie en diverse evenementen en markten. De ideale combinatie voor een gezellig dagje uit voor inwoners en bezoekers. Met jouw horecazaak in Schouwen Duiveland kun je zo’n uitje extra fijn maken voor deze dagjesmensen. Of je nu een ijssalon, café, restaurant of B&B gaat kopen, met jouw horecazaak faciliteer je gezelligheid. Een heerlijk verkoelend ijsje, een lekkere warme wafel, een kopje koffie op het terras of een luxe overnachting maken een uitje in Schouwen Duiveland compleet!

Aankoopmakelaar advies Schouwen Duiveland

Er staan in Schouwen Duiveland diverse horecazaken te koop, zoals cafés, restaurants en snackbars. Heb je niet gevonden wat je zoekt in deze regio of is de horeca die te koop staat niet helemaal jouw ding? Misschien kun je dan een paar kilometer verderop wél slagen! Via onze website https://vmh-horeca.nl/aanbod kun je het volledige aanbod horeca zien in Nederland.

Wanneer je een horecabedrijf in Schouwen Duiveland hebt gevonden waar je zin in hebt, dan kan VMH je daarbij assisteren. Onze makelaars werken op een betrokken, eerlijke, transparante en betrouwbare wijze én zijn rechtdoorzee! Dit betekent dat we samen met jou kijken of de horecazaak die je hebt gevonden echt iets voor jou is, of dat we beter nog even verder kunnen zoeken. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op horecagebied in Schouwen Duiveland kunnen wij je bij jouw volledige zoektocht bijstaan. Ook bij de aankoop en daarna kun je op ons rekenen!

Checklist overname horeca

Als horecamakelaar weten wij dat bij de overname van horeca veel komt kijken. Daarom geven we je alvast een handige checklist met vragen, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan als je een horecazaak koopt in Schouwen Duiveland.

  1. Check of de verkoper bevoegd is het bedrijf te verkopen.
  2. Is de bestemming van het pand horeca?
  3. Zijn de vergunningen in orde?
  4. Zijn er verplichtingen richting derden, zoals leveranciers en brouwerijen?
  5. Voldoet het gebouw aan de constructieve eisen?
  6. Wat neem je precies over? Onroerende zaken, inventaris, handelsvoorrraad etc.
  7. Zijn er ontwikkelingen rondom de horecazaak waar je overlast van kan ervaren, zoals infrastructurele projecten?
  8. Wat is het beleid van de gemeente? Check even extra de mogelijkheden en verplichtingen betreffende terrassen en uitbreidingen i.v.m. corona.

Wil je echt goed beslagen ten ijs komen als je horeca koopt in Schouwen Duiveland? Neem dan een aankoopmakelaar mee die deze regio kent en gespecialiseerd is in het kopen van horeca. Neem contact met ons op via https://vmh-horeca.nl/contactformulier, zodat we even samen kunnen sparren hierover.

Ga terug