Horecamakelaar Amsterdam

De VMH Horecamakelaars in Amsterdam
De VMH Horecamakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van horeca als horeca makelaar Amsterdam. Ook kunt u bij ons terecht voor horecataxaties van bedrijven in de horeca sector. In onze database vindt u een uitgebreid en divers aanbod van horecabedrijven. Wellicht dat u straks of later één van de aangesloten kantoren van VMH horecamakelaars benadert voor nadere inlichtingen. Horecamakelaar Amsterdam? Wij VMH Horecamakelaars helpen u graag! NOCURENO PAY!

Ga direct naar het meest actuele aanbod in regio 5

Algemene informatie over Amsterdam:
Amsterdam is de hoofdstad van Nederland gelegen in Noord-Holland en heeft ruim 820.000 inwoners en telt de meeste verschillende nationaliteiten ter wereld. an grand cafés, bruine kroegen tot restaurants met Michelin sterren Amsterdam heeft het allemaal. In totaal zijn er hier meer dan 5000 restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden, Hierdoor heeft Amsterdam de grootste horecadichtheid van Nederland. Grote toeristisch pleinen zijn de Dam, het Leidseplein en het Rembrandtplein. 

Introductie als horecamakelaar Amsterdam:
Onze horecamakelaar Amsterdam is René Manten van HVAB Horeca Makelaardij, dit is een onafhankelijk makelaars,- en advieskantoor, speciaal gericht op de Horeca. HVAB horecamakelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf hun vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven is HVAB Horeca Makelaardij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen.

Verkoop door de VMH Horecamakelaars:
U wilt uw Horecabedrijf verkopen? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Amsterdam gaat HVAB Horeca Makelaardij voor u opzoek naar serieus geïnteresseerden. Door onze ruime ervaring als horecamakelaar Amsterdam kennen wij het gebied en weten wij ook welke ondernemers opzoek zijn naar hun horecadroom. Klik hier voor meer informatie als verkoop horeca makelaar Amsterdam.

Aankoop door de VMH Horecamakelaars:horecamakelaar Amsterdam
U bent op zoek naar een aankoop horecamakelaar? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horeca makelaar Amsterdam adviseert HVAB Horeca Makelaardij u graag bij de aankoop en realisatie van uw horecadroom. Verder helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horecamakelaar Amsterdam.

Andere diensten als horecamakelaar Amsterdam:

Klik hier voor ons landelijk VMH Horeca aanbod, kom direct in contact via het contactformulier of bel naar 072-509 0770.

Ga terug