Horecamakelaar Emmeloord

De VMH Horecamakelaars in Emmeloord:
De VMH Horecamakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van horeca als horecamakelaar Emmeloord. Ook kunt u bij ons terecht voor horecataxaties van bedrijven in de horeca sector. In onze database vindt u een uitgebreid en divers aanbod van horecabedrijven. Wellicht dat u straks of later één van de aangesloten kantoren van VMH horecamakelaars benadert voor nadere inlichtingen. Horecamakelaar Emmeloord? Wij VMH Horecamakelaars helpen u graag op basis van NOCURENO PAY!

Ga direct naar het meest actuele aanbod in regio 5

Algemene informatie over Emmeloord:
Emmeloord is de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder met ruim 25.000 inwoners. De stad ligt in het noorden van de Nederlandse provincie Flevoland. Bij de inrichting van de polder is men uitgegaan van één centrale plaats, en stervormige verbindingswegen naar tien kleinere dorpen. In deze stad kan iedereen genieten van de diversiteit aan horeca, de sfeervolle pleintjes en unieke monumenten. De grootste en bekendste horecagelegenheden bevinden zich in de Lange Nering, naast het veelzijdig winkelaanbod kunt u hier s’avonds prima terecht voor een borrel. Bekende evenementen zijn bijvoorbeeld:

  1. Tank S Rally: de start van het rallyseizoen op de industrietreinen van Emmeloord;
  2. Nacht van Oranje: in de Lange Nering en op De Deel is een braderie, muziek en een kermis;
  3. Emmeloorder Vrijdage: dan is er in de Lange Nering een braderie met muziek;
  4. Pieperfestival: dit is het jaarlijks terugkerende stadsfeest.

Introductie als horecamakelaar Emmeloord:
Onze horecamakelaar Emmeloord is René Manten van HVAB Horeca Makelaardij, dit is een onafhankelijk makelaars,- en advieskantoor, speciaal gericht op de Horeca. HVAB horecamakelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen, waar u iets aan heeft. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven is HVAB Horeca Makelaardij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen.

Verkoop door de VMH Horecamakelaars:
U wilt uw Horecabedrijf verkopen? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Emmeloord gaat HVAB Horeca Makelaardij voor u opzoek naar serieus geïnteresseerden. Door onze ruime ervaring als horecamakelaar Emmeloord kennen wij het gebied en weten wij ook welke ondernemers opzoek zijn naar hun horecadroom. Klik hier voor meer informatie als verkoop horecamakelaar Emmeloord.

Aankoop door de VMH Horecamakelaars:
U bent op zoek naar een aankoop horecamakelaar? De VMhorecamakelaar EmmeloordH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Emmeloord adviseert HVAB Horeca Makelaardij u graag bij de aankoop en realisatie van uw horecadroom. Verder helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horecamakelaar Emmeloord.

Andere diensten als horecamakelaar Emmeloord:

Klik hier voor ons landelijk VMH Horeca aanbod, kom direct in contact via het contactformulier of bel naar 072-509 0770.

Ga terug