Horecamakelaar Enkhuizen

De VMH Horecamakelaars in Enkhuizen:
De VMH Horecamakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van horeca als horeca makelaar Enkhuizen. Ook kunt u bij ons terecht voor horecataxaties van bedrijven in de horeca sector. In onze database vindt u een uitgebreid en divers aanbod van horecabedrijven. Wellicht dat u straks of later één van de aangesloten kantoren van VMH horecamakelaars benadert voor nadere inlichtingen. Horecamakelaar Enkhuizen? Wij VMH Horecamakelaars helpen u graag op basis van NOCURENO PAY!

Ga direct naar het meest actuele aanbod in regio 5

Algemene informatie over Enkhuizen:
Enkhuizen is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Binnen de gemeente wonen ruim 18.000 inwoners. De gemeente ligt aan zowel het Markermeer als het IJsselmeer en staat bekend als de ‘Haringstad’ vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Enkhuizen telt meer dan 50 cafés, restaurants, hotels en uitgaansgelegenheden die alle de sfeer en ambiance van deze prachtige stad bepalen. In deze stad zijn veel restaurants rondom de havens gevestigd. Bezoekers kunnen kiezen voor een uitzicht op de jachten en schepen op het IJsselmeer of op de ‘Dromedaris’

Introductie als horecamakelaar Enkhuizen:
Onze horecamakelaar Enkhuizen is René Manten van HVAB Horeca Makelaardij, dit is een onafhankelijk makelaars,- en advieskantoor, speciaal gericht op de Horeca. HVAB horecamakelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen, waar u iets aan heeft. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven is HVAB Horeca Makelaardij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen.

Verkoop door de VMH Horecamakelaars:
U wilt uw Horecabedrijf verkopen? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Enkhuizen gaat HVAB Horeca Makelaardij voor u opzoek naar serieus geïnteresseerden. Door onze ruime ervaring als horecamakelaar Enkhuizen kennen wij het gebied en weten wij ook welke ondernemers opzoek zijn naar hun horecadroom. Klik hier voor meer informatie als verkoop horecamakelaar Enkhuizen.

Aankoop door de VMH Horecamakelaars:Horecamakelaar Enkhuizen
U bent op zoek naar een aankoop horecamakelaar? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horeca makelaar Enkhuizen adviseert HVAB Horeca Makelaardij u graag bij de aankoop en realisatie van uw horecadroom. Verder helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horecamakelaar Enkhuizen.

Andere diensten als horecamakelaar Enkhuizen:

Klik hier voor ons landelijk VMH Horeca aanbod, kom direct in contact via het contactformulier of bel naar 072-509 0770.

Ga terug