Horecamakelaar Friesland

De VMH Horecamakelaars in Friesland, Noordoostpolder en West Groningen onderdeel van regio 6:
De VMH Horecamakelaars zijn gespecialiseerd in de aan-en verkoop van horecabedrijven en panden . Ook kunt u bij ons terecht voor horecataxaties van bedrijven in de horecasector. In onze database vindt u een uitgebreid en divers aanbod van horecabedrijven. Wellicht dat u straks of later één van de aangesloten kantoren van VMH horecamakelaars benadert voor nadere inlichtingen. Horecamakelaar Friesland? Wij VMH Horecamakelaars helpen u graag!

Ga direct naar het meest actuele aanbod als horecamakelaar Friesland.

Introductie als Edens Makelaars gevestigd in Friesland:
Onze horecamakelaar Friesland is Edens makelaars, dit is een onafhankelijk makelaars,- en advieskantoor, speciaal gericht op de Horeca. Het werkgebied van Edens Makelaars zijn de provincies Friesland, Noorsoostpolder in Flevoland en West Groningen.

Verkoop door de VMH Horecamakelaars:
U wilt uw horecabedrijf verkopen? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Edens Makelaars gaat voor u opzoek naar serieus geïnteresseerden. Door onze ruime ervaring als horecamakelaar Friesland kennen wij het gebied en weten wij ook welke ondernemers opzoek zijn naar hun horecadroom. Klik hier voor meer informatie als verkoop horecamakelaar Friesland. Bij Edens makelaars kunt u altijd een geheel vrijblijvend gesprek krijgen om kennis te maken en te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Aankoop door de VMH Horecamakelaars:
U bent op zoek naar een aankoop horecamakelaar? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Friesland en de Noordoostpolder adviseert Edens Horecamakelaardij u graag bij de aankoop en realisatie van uw horecadroom. Verder helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horecamakelaar Friesland.

Andere diensten van de VMH:

Klik hier voor ons landelijk VMH Horeca aanbod of contact ons direct voor een vrijblijvend gesprek.

Bewaren

Bewaren

Ga terug