Horecamakelaar Haarlem

De VMH Horecamakelaars in Haarlem:
De VMH Horecamakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van horeca als horecamakelaar Haarlem. Ook kunt u bij ons terecht voor horecataxaties van bedrijven in de horeca sector. In onze database vindt u een uitgebreid en divers aanbod van horecabedrijven. Wellicht dat u straks of later één van de aangesloten kantoren van VMH horecamakelaars benadert voor nadere inlichtingen. Horecamakelaar Haarlem? Wij VMH Horecamakelaars helpen u graag op basis van  NOCURENO PAY!

Ga direct naar het meest actuele aanbod in regio 5

Algemene informatie over Haarlem:
Deze prachtige stad is een middelgrote Randstad in Noord-Holland, tot de gelijknamige gemeente behoren de stad en een deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt ruim 150.000 inwoners, dit maakt Haarlem na Amsterdam de tweede grootste stad van Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland, Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. De horecadichtheid wordt berekend door het aantal inwoners te delen door het aantal aanwezige horecabedrijven, in deze stad is dit ongeveer 29%.

Introductie als horecamakelaar Haarlem:
Onze horecamakelaar Haarlem is René Manten van HVAB Horeca Makelaardij, dit is een onafhankelijk makelaars,- en advieskantoor, speciaal gericht op de Horeca. HVAB horecamakelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen, waar u iets aan heeft. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven is HVAB Horeca Makelaardij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen.

Verkoop door de VMH Horecamakelaars:
U wilt uw Horecabedrijf verkopen? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Haarlem gaat HVAB Horeca Makelaardij voor u opzoek naar serieus geïnteresseerden. Door onze ruime ervaring als horecamakelaar Haarlem kennen wij het gebied en weten wij ook welke ondernemers opzoek zijn naar hun horecadroom. Klik hier voor meer informatie als verkoop horecamakelaar Haarlem.

Aankoop door de VMH Horecamakelaars:horecamakelaar Haarlem
U bent op zoek naar een aankoop horecamakelaar? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horeca makelaar Haarlem adviseert HVAB Horeca Makelaardij u graag bij de aankoop en realisatie van uw horecadroom. Verder helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horeca makelaar Haarlem.

Andere diensten als horeca makelaar Haarlem:

Klik hier voor ons landelijk VMH Horeca aanbod, kom direct in contact via het contactformulier of bel naar 072-509 0770.

Ga terug