Horecamakelaar Hilversum

De VMH Horecamakelaars in Hilversum:
De VMH Horecamakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van horeca als horecamakelaar Hilversum. Ook kunt u bij ons terecht voor horecataxaties van bedrijven in de horeca sector. In onze database vindt u een uitgebreid en divers aanbod van horecabedrijven. Wellicht dat u straks of later één van de aangesloten kantoren van VMH horecamakelaars benadert voor nadere inlichtingen. Wij VMH Horecamakelaars helpen u graag op basis van  NOCURENO PAY!

Ga direct naar het meest actuele aanbod in regio 5

Algemene informatie over Hilversum:
De gemeente Hilversum heeft meer dan 86.000 inwoners, de gemeente duidde zichzelf ook aan als ‘tuinstad’ vanwege de vele tuinen, en vanwege het relatief grote aantal villa’s, als ‘villadorp’. Inmiddels staat Hilversum juist bekend als mediastad. De stad ligt op de zanderige, heuvelachtige delen van het Gooi, en heeft een station aan de Gooilijn (Amsterdam / Schiphol – Amersfoort).  Er zijn verschillende restaurants, terrassen, clubs en dansgelegenheden. Maar ook voor een voorstelling in het filmtheater of de Vorstin kunt u hier terecht.

Introductie als horecamakelaar Hilversum:
Onze horeca makelaar Hilversum is René Manten van HVAB Horeca Makelaardij, dit is een onafhankelijk makelaars,- en advieskantoor, speciaal gericht op de Horeca. HVAB horecamakelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen, waar u iets aan heeft. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven is HVAB Horeca Makelaardij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen.

Verkoop door de VMH Horecamakelaars:
U wilt uw Horecabedrijf verkopen? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Hilversum gaat HVAB Horeca Makelaardij voor u opzoek naar serieus geïnteresseerden. Door onze ruime ervaring als horecamakelaar Hilversum kennen wij het gebied en weten wij ook welke ondernemers opzoek zijn naar hun horecadroom. Klik hier voor meer informatie als verkoop horecamakelaar Hilversum.

Aankoop door de VMH Horecamakelaars:Horecamakelaar Hilversum
U bent op zoek naar een aankoop horecamakelaar? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horeca makelaar Hilversum adviseert HVAB Horeca Makelaardij u graag bij de aankoop en realisatie van uw horecadroom. Verder helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horecamakelaar Hilversum.

Andere diensten als horecamakelaar Hilversum:

Klik hier voor ons landelijk VMH Horeca aanbod, kom direct in contact via het contactformulier of bel naar 072-509 0770.

Ga terug