Horecamakelaar Hoofddorp

De VMH Horecamakelaars in Hoofddorp:
De VMH Horecamakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van horeca als horecamakelaar Hoofddorp. Ook kunt u bij ons terecht voor horecataxaties van bedrijven in de horeca sector. In onze database vindt u een uitgebreid en divers aanbod van horecabedrijven. Wellicht dat u straks of later één van de aangesloten kantoren van VMH horecamakelaars benadert voor nadere inlichtingen. Wij VMH Horecamakelaars helpen u graag op basis van  NOCURENO PAY!

Ga direct naar het meest actuele aanbod in regio 5

Algemene informatie over Hoofddorp
Hoofddorp is een plaats in de provincie Noord-Holland en de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer, de plaats heeft ruim 70.000 inwoners. De verwachtingen zijn dat Hoofddorp in 2020 ruim 90.000 inwoners heeft, dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gepland zijn. Hoofddorp heeft een rijkelijk aanbod aan schitterende horecagelegenheden, voor een simpele hap of juist een culinair avondje eten. Ook voor een avondje uit in de stad zitje hier helemaal goed, met meer dan 70 verschillende horecagelegenheden is hier voor ieder wat wils.

Introductie als horecamakelaar Hoofddorp:
Onze horeca makelaar Hoofddorp is René Manten van HVAB Horeca Makelaardij, dit is een onafhankelijk makelaars,- en advieskantoor, speciaal gericht op de Horeca. HVAB horecamakelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen, waar u iets aan heeft. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven is HVAB Horeca Makelaardij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen.

Verkoop door de VMH Horecamakelaars:
U wilt uw horecabedrijf verkopen? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Hoofddorp gaat HVAB Horeca Makelaardij voor u opzoek naar serieus geïnteresseerden. Door onze ruime ervaring als horeca makelaar Hoofddorp kennen wij het gebied en weten wij ook welke ondernemers opzoek zijn naar hun horecadroom. Klik hier voor meer informatie als verkoop horeca makelaar Hoofddorp.

Aankoop door de VMH Horecamakelaars:Horecamakelaar Hoofddorp
U bent op zoek naar een aankoop horecamakelaar? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horeca makelaar Hoofddorp adviseert HVAB Horeca Makelaardij u graag bij de aankoop en realisatie van uw horecadroom. Verder helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horecamakelaar Hoofddorp.

Andere diensten als horecamakelaar Hoofddorp:

Klik hier voor ons landelijk VMH Horeca aanbod, kom direct in contact via het contactformulier of bel naar 072-509 0770.

Ga terug