Horecamakelaar Hoorn

De VMH Horecamakelaars in Hoorn, regio 5:
De VMH Horecamakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van horeca als horecamakelaar Hoorn. Ook kunt u bij ons terecht voor horecataxaties van bedrijven in de horecasector. In onze database vindt u een uitgebreid en divers aanbod van horecabedrijven. Wellicht dat u straks of later één van de aangesloten kantoren van VMH horecamakelaars benadert voor nadere inlichtingen. Horecamakelaar Hoorn? Wij VMH Horecamakelaars helpen u graag! NOCURENO PAY!

Ga direct naar het meest actuele aanbod als in regio 5

Algemene informatie over Hoorn:
Hoorn is zowel een stad als een gemeente en ligt in de regio West-Friesland, in de provincie Noord-Holland. In de stad wonen ruim 71.000 mensen, de stad ligt ongeveer 40 kilometer ten noorden van Amsterdam, aan het Markermeer.Hoorn heeft een verrassende variatie aan leuke restaurant, waarvan de meeste eetgelegenheden te vinden zijn in de binnenstad. Maar ook daarbuiten zijn verrassend goede restaurants te vinden! In totaal zijn er in de stad meer dan 70 verschillende restaurants te vinden met allerlei verschillende horecaconcepten

Introductie als horecamakelaar Hoorn:
Onze horecamakelaar Hoorn is René Manten van HVAB Horeca Makelaardij, dit is een onafhankelijk makelaars,- en advieskantoor, speciaal gericht op de Horeca. HVAB horecamakelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen, waar u iets aan heeft. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven is HVAB Horeca Makelaardij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen.

Verkoop door de VMH Horecamakelaars:
U wilt uw Horecabedrijf verkopen? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Hoorn gaat HVAB Horeca Makelaardij voor u opzoek naar serieus geïnteresseerden. Door onze ruime ervaring als horecamakelaar Hoorn kennen wij het gebied en weten wij ook welke ondernemers opzoek zijn naar hun horecadroom. Klik hier voor meer informatie als verkoop horecamakelaar Hoorn.

Aankoop door de VMH Horecamakelaars:Horecamakelaar hoorn
U bent op zoek naar een aankoop horecamakelaar? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Hoorn adviseert HVAB Horeca Makelaardij u graag bij de aankoop en realisatie van uw horecadroom. Verder helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horecamakelaar Hoorn.

Andere diensten als horecamakelaar Hoorn:

Klik hier voor ons landelijk VMH Horeca aanbod, kom direct in contact via het contactformulier of bel naar 072-509 0770.

Ga terug