Horecamakelaar Lelystad

De VMH Horecamakelaars in Lelystad, regio 5:
De VMH Horecamakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van horeca als horecamakelaar Lelystad. Ook kunt u bij ons terecht voor horecataxaties van bedrijven in de horeca sector. In onze database vindt u een uitgebreid en divers aanbod van horecabedrijven. Wellicht dat u straks of later één van de aangesloten kantoren van VMH horecamakelaars benadert voor nadere inlichtingen. Horecamakelaar Lelystad? Wij VMH Horecamakelaars helpen u graag! Op basis van No Cure-No Pay

Ga direct naar het meest actuele aanbod in regio 5

Algemene informatie over Lelystad:
Deze stad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland en telt ruim 75.000 inwoners. In de stad zijn heel veel horecagelegenheden variërend van restaurants, cafés en discotheken, daarnaast ligt de focus op toeristisch-recreatieve voorzieningen. Ook in het winkelgebied en de haven van Lelystad zijn mooie restaurants en lunchrooms met grote terrassen. Bekende gebieden met veel horeca in de stad zijn het Stadhuisplein en de Bataviahaven. Jaarlijks komende duizenden toeristen uit binnen en buitenland voor toeristische trekpleisters zoals shoppingcenter Bataviastad en de Batavia haven met historische schepen.

Introductie als horecamakelaar Lelystad:
Onze horecamakelaar Lelystad is René Manten van HVAB Horeca Makelaardij, dit is een onafhankelijk makelaars,- en advieskantoor, speciaal gericht op de Horeca. HVAB horecamakelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen, waar u iets aan heeft. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven is HVAB Horeca Makelaardij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen.

Verkoop door de VMH Horecamakelaars:
U wilt uw horecabedrijf verkopen? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Lelystad gaat HVAB Horeca Makelaardij voor u opzoek naar serieus geïnteresseerden. Door onze ruime ervaring als horecamakelaar Lelystad kennen wij het gebied en weten wij ook welke ondernemers opzoek zijn naar hun horecadroom. Klik hier voor meer informatie als verkoop horecamakelaar Lelystad.

Aankoop door de VMH Horecamakelaars:horecamakelaar Lelystad
U bent op zoek naar een aankoop horecamakelaar? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Lelystad adviseert HVAB Horeca Makelaardij u graag bij de aankoop en realisatie van uw horecadroom. Verder helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horecamakelaar Lelystad.

Andere diensten als horecamakelaar Lelystad:

Klik hier voor ons landelijk VMH Horeca aanbod, kom direct in contact via het contactformulier of bel naar 072-509 0770.

Ga terug