Horecamakelaar Purmerend

De VMH Horecamakelaars in Purmerend, regio 5:
De VMH Horecamakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van horeca als horeca makelaarPurmerend. Ook kunt u bij ons terecht voor horecataxaties van bedrijven in de horeca sector. In onze database vindt u een uitgebreid en divers aanbod van horecabedrijven. Wellicht dat u straks of later één van de aangesloten kantoren van VMH horecamakelaars benadert voor nadere inlichtingen. Horecamakelaar Purmerend? Wij VMH Horecamakelaars helpen u graag! Op basis van No Cure No Pay

Ga direct naar het meest actuele aanbod in regio 5

Algemene informatie over Purmerend:
Purmerend is een stad en valt onder de gemeente regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De stad heeft meer dan 80.000 inwoners en valt onder de Stadsregio Amsterdam. Purmerend heeft een rijke hoeveelheid horecagelegenheden variërend van eetcafés tot top restaurants. In de stad zijn meer dan 50 verschillende restaurants en diverse cafés en uitgaansgelegenheden. De Koemarkt is voor veel bezoekers een begrip om in het weekend uit te gaan of juist voor anderen dé plek om lekker een hapje te eten en te genieten van de sfeer en ambiance op het plein.

Introductie als horeca makelaar Purmerend:
Onze horecamakelaar Purmerend is René Manten van HVAB Horeca Makelaardij, dit is een onafhankelijk makelaars,- en advieskantoor, speciaal gericht op de Horeca. HVAB horecamakelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen, waar u iets aan heeft. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven is HVAB Horeca Makelaardij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen.

Verkoop door de VMH Horecamakelaars:
U wilt uw Horecabedrijf verkopen? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Purmerend gaat HVAB Horeca Makelaardij voor u opzoek naar serieus geïnteresseerden. Door onze ruime ervaring als horecamakelaar Purmerend kennen wij het gebied en weten wij ook welke ondernemers opzoek zijn naar hun horecadroom. Klik hier voor meer informatie als verkoop horecamakelaar Purmerend.

Aankoop door de VMH Horecamakelaars:horecamakelaar Purmerend
U bent op zoek naar een aankoop horecamakelaar? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horeca makelaar Purmerend adviseert HVAB Horeca Makelaardij u graag bij de aankoop en realisatie van uw horecadroom. Verder helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horecamakelaar Purmerend.

Andere diensten als horecamakelaar Purmerend:

Klik hier voor ons landelijk VMH Horeca aanbod, kom direct in contact via het contactformulier of bel naar 072-509 0770.

Ga terug