Horecamakelaar Utrecht

De VMH Horecamakelaars in Utrecht, regio 2 en regio 4:
De VMH Horecamakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van horeca als horecamakelaar Utrecht. Ook kunt u bij ons terecht voor horecataxaties van bedrijven in de horeca sector. In onze database vindt u een uitgebreid en divers aanbod van horecabedrijven. Wellicht dat u straks of later één van de aangesloten kantoren van VMH horecamakelaars benadert voor nadere inlichtingen. Horecamakelaar Utrecht? Wij VMH Horecamakelaars helpen u graag!

Ga direct naar het meest actuele aanbod als horecamakelaar Utrecht.

Introductie als horecamakelaar Oost-Utrecht:

Onze makelaar voor Oost-Utrecht is Roelof Wester.
Na 20 jaar ervaring op alle niveaus in de horeca weet Roelof waar hij over praat. Hij heeft kennis van zaken en vind de juiste kandidaat. In 2011 is Roelof gestart met Horecapachter. Een nieuwe frisse aanpak van de markt en door zijn grote netwerk had Roelof – ondanks de crisistijd – een zeer goede start met dito resultaat. Menig bedrijf is inmiddels door hem op de juiste wijze verkocht.

In 2016 heeft Roelof het bekende HBC-horecamakelaardij (ruim 25 jaar ervaring) overgenomen en is hij lid geworden van de VMH.

HORECAPACHTER. VOOR AL UW HORECAZAKEN.

Introductie als Horecamakelaar West-Utrecht:

Onze Horecamakelaar West-Utrecht is Loek Borsje van Makelaar in horeca, dit is een onafhankelijk makelaars,- en advieskantoor, speciaal gericht op de Horeca. De core-competence van Makelaarinhoreca.nl. BV is gebaseerd op een combinatie van unieke concepten, waarmee zij zich scheidt van de concurrenten. De makelaars van Makelaarinhoreca.nl. BV hebben hun sporen verdient in de horeca door de ruime bedrijfservaring (> 25 jaar). Hiermee begrijpen zij als geen ander de verkopende horeca ondernemer. Tevens kunnen zij zich verplaatsen in de aspirant-koper zodat zij sneller kopers kunnen vinden voor zaken die zij in de verkoop hebben. In dat systeem kunnen zij ook klanten in hun eigen rayon op de hoogte stellen van het nieuwe aanbod dat is toegevoegd in een rayon van een collega.

Verkoop door de VMH Horecamakelaars:
U wilt uw Horecabedrijf verkopen? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Utrecht gaan Horecapachter en MIH voor u opzoek naar serieus geïnteresseerden. Door onze ruime ervaring als horecamakelaar Utrecht kennen wij het gebied en weten wij ook welke ondernemers opzoek zijn naar hun horecadroom. Klik hier voor meer informatie als verkoop horecamakelaar Utrecht.

Aankoop door de VMH Horecamakelaars:
U bent op zoek naar een aankoop horecamakelaar? De VMH Horecamakelaars hebben in iedere regio een specialist die u hier graag bij helpt. Als horecamakelaar Utrecht adviseren Horecapachter en MIH u graag bij de aankoop en realisatie van uw horecadroom. Verder helpen wij u bij de onderhandelingen, controleren de contracten en nemen wij de jaarrekeningen met u door. Zodat u niet voor verassingen komt te staan! Klik hier voor meer informatie als aankoop horecamakelaar

Utrecht.Andere diensten als horecamakelaar Utrecht:

Klik hier voor ons landelijk VMH Horeca aanbod of contact ons direct voor een vrijblijvend gesprek.

Ga terug