Makelaar in horeca

Makelaar in horeca.nl mede door ervaring de horeca specialist.

De core-competence van Makelaar In Horeca.nl B.V.  is gebaseerd op een combinatie van unieke concepten, waarmee zij zich onderscheidt van de concurrenten.

De makelaars van Makelaar In Horeca.nl B.V. hebben hun sporen verdient in de horeca door de ruime bedrijfservaring (> 20 jaar). Hiermee begrijpen zij als geen ander de verkopende horeca ondernemer.

Tevens kunnen zij zich verplaatsen in de aspirant-koper zodat zij sneller kopers kunnen vinden voor zaken die zij in de verkoop hebben. In dat systeem kunnen zij ook klanten in hun eigen rayon op de hoogte stellen van het nieuwe aanbod dat is toegevoegd in een rayon van een collega.

De organisatie kan zich, door het werken met collega’s met een ondernemers mentaliteit, snel aanpassen aan veranderingen in de markt. Elke horecamakelaar / adviseur heeft kennis van zijn eigen werkgebied. Grote veranderingen op de markt worden snel opgemerkt. Per rayon zijn niet alle veranderingen gelijk, maar het hoofdkantoor kan hierdoor wel de ontwikkelingen dicht bij de markt volgen en ingrijpen waar het nodig is.

Werkgebied:
Makelaar in Horeca is lid van de Vereniging Makelaardij Horeca en actief in de volgende provincies:  Zuid-Holland en Zeeland:

Makelaar in Horeca
Weide 5
4206 CH  Gorinchem
Tel.: 0183-615183
Mob.: 06-22 93 33 13 (Horecamakelaar Loek Borsje, Gorinchem)

Email: info@makelaarinhoreca.nl
Website: www.makelaarinhoreca.nl

Ga terug