Leeuwarden: Burrito Brothers

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Objectnummer: EG240806
Prijs invgw: 54.900,=
Prijs huur: 984,= per maand
Perceeloppervlakte: 60 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Nee

Object informatie

Edens Horeca Makelaars: Wij bieden ter overname aan Burrito Brothers – Een smaakvolle Horecaonderneming in het Hart van Leeuwarden. 
Bent u op zoek naar een unieke kans om een bloeiend horecabedrijf over te nemen of te huren? Zoek niet verder! Burrito Brothers, een gevestigde naam in de culinaire wereld van Leeuwarden, staat nu op de markt. Vanuit het bruisende centrum van Leeuwarden, biedt Burrito Brothers verse en voedzame burrito’s, salade bowls en burgers aan. Deze gerechten wordt gecomplementeerd door onderscheidende bijgerechten, desserts en drankjes.
Dit bezorg-/afhaalrestaurant bedient haar klanten met maaltijden zónder schuldgevoel nadien. Bij Burrito Brothers is er voor ieder wat wils met een gevarieerd aanbod vlees, vegetarische en veganistische gerechten. Dit horecabedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd en beschikt over een loyale klantenkring.
Tevens heeft Burrito Brothers dit jaar een landelijke Thuisbezorgd Award in de wacht gesleept. Met de juiste nieuwe eigenaar is er aanzienlijk potentieel voor groei, zowel in omzet als in het uitbreiden van het merk Burrito Brothers. Burrito Brothers is ook online goed vertegenwoordigd met een grote following op Instagram, Facebook en TikTok. Klanten beoordelen Burrito Brothers gemiddeld met 4,8 van de 5 sterren en loven de kwaliteit, portiegrootte en vriendelijkheid. Hoge omzet en uitstekend rendement. Neem voor een impressie vooral een kijkje op een van de voorgenoemde kanalen of op burritobrothers.nl.
Wij bieden flexibele voorwaarden voor de overname. Dit is uw kans om eigenaar te worden van een succesvolle horecaonderneming. Vraag de verkoopbrochure aan via info@edensmakelaars.nl. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Mis deze smakelijke kans niet om deel uit te maken van de levendige horecascène van Leeuwarden!

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 edensmakelaars@hetnet.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Leeuwarden: Burrito Brothers?

Ga direct naar de makelaar