Overijssel | Sauna met horeca

Gegevens van dit object

Status: Inv & Gw
Objectnummer: VMH2-789
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: Op aanvraag
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Nee
Leveranciers: Nee

Object informatie

Te koop: sauna met volwaardige horecavergunning
Om en nabij de genoemde regio Overijssel komt deze sauna beschikbaar. Het bedrijf heeft een volwaardige horecavergunning en voldoet aan alle eisen.
Er zijn verschillende soorten sauna’s aanwezig. Zoals onder andere gewoon, bio en infrarood. Ook een loungeruimte, relaxruimte, filmruimte en andere ruimtes zijn aanwezig. Een ruime bar en het gezellige eetgedeelte passen perfect in de ambiance van de sauna. Er is een nette keuken aanwezig; voorzien van alle benodigde apparatuur.
Momenteel zit er ook een erotische vergunning op het bedrijf. Deze vergunning kan (na een uitgebreide screening door de gemeente) worden doorgezet. Deze vergunning betekend dat er speciale avonden georganiseerd (kunnen) worden. Deze (seks) vergunning is zeer ruim en laat ook nog andere vormen toe van erotiek.
Maar de locatie kan natuurlijk ook zonder deze vergunning worden doorgezet als reguliere sauna.
Het bedrijf wordt discreet aangeboden. Er zal dan ook een geheimhoudingsverklaring ondertekend moeten worden alvorens er gegevens vrijgegeven gaan worden. Na de ondertekening zal er samen met de eigenaar gekeken worden of er informatie verstrekt zal worden. Het kan zijn dat er vooraf extra informatie opgevraagd gaat worden.
Zonder ervaring en zonder vooraf aantoonbare financiële middelen hoeft men niet te reageren. Het spreekt vanzelf dat er bij een eventuele overname door de gemeente een uitgebreid Bibop onderzoek zal plaatsvinden.
Het getoonde adres is dat van het stadhuis in Deventer. Dit adres heeft dus niks te maken met de locatie. Maar is meer een zeer ruime regio aanduiding.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Overijssel | Sauna met horeca?

Ga direct naar de makelaar