Restaurant Pikaar Hilvarenbeek

Gegevens van dit object

Status: Nieuw
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: 3650
Perceeloppervlakte: 735 m2
Bedrijfsoppervlakte: 268 m2
Verkoopoppervlakte: 150 m2
Bedrijfswoning: Mogelijk
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Dit absoluut sfeervolle huiskamerrestaurant in een stadsvilla, is gelegen aan het prachtige groene Vrijthof, midden in het gezellig dorpshart van Hilvarenbeek. Met een Michelinster op zak is dit restaurant toonaangevend in de regio. Een jonge ondernemer, die precies weet wat gastvrijheid betekend, heeft dit restaurant in relatief korte tijd naar een hoog niveau getild.

De zaak is modern en warm ingericht, waarbij de klassieke elementen mooi in het interieur zijn verwerkt. Binnen zijn er op dit moment in een ruime opstelling 45-50 couverts. Het terras, wat aan de voorzijde van het pand geplaatst mag worden, maar wat ook zeker past in de unieke binnentuin, heeft ruimte voor zeker 50-100 couverts. De keuken is ruim opgezet en voorzien van alle benodigde apparatuur, met een apart hoek met wasstraat. Naast de keuken is er meer dan voldoende opslagruimte.

Aan de achterzijde van het statige gebouw is er nog een klein zaal gelegen. Deze is ideaal voor groepen en/of aparte gelegenheden. De indeling van de stadsvilla biedt mogelijkheden voor verschillende formules.

Het betreft hier een overname in het hogere segment. Wilt u graag meer informatie, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij leiden u graag rond in restaurant Pikaar!

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Restaurant Pikaar Hilvarenbeek?

Ga direct naar de makelaar