Arnhem | Café

Gegevens van dit object

Status: Inv & Gw
Prijs invgw: € 17.500,-
Prijs huur: € 2.280,- per maand
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Te koop: café naast de Korenmarkt in Arnhem
Deze toplocatie middenin het uitgaanscentrum van Arnhem is al tientallen jaren een begrip in de Arnhemse uitgaanswereld. Door de succes formule die de huidige exploitant heeft gehanteerd is deze verhuist naar een ruimere locatie. Het pand wordt momenteel aan de buitenzijde geheel gerenoveerd. Hierdoor zal het er straks weer helemaal tiptop uitzien.
Indeling: entree aan de Luthersesteeg naar het gezellige café van circa 50m². Aan de linkerzijde een ruime bar. Trap naar boven naar de dartruimte van circa 18m². Er is een kleine keuken aanwezig. De ruime zolder wordt momenteel gebruikt als opslag en kantoor. Het bestemmingsplan geeft volgens onze informatie echter ook ruimte voor wonen op deze verdieping. Er zijn een aantal tafels aan de gevel bevestigd voor de mensen die even buiten willen staan. Alles is voorzien van dubbel glas. Op de begane grond zijn ook luiken aanwezig die dicht gedaan kunnen worden voor extra (geluids-)isolatie.
Totaal circa 140m² verdeeld over drie etages.
Bedrijfswoning: het bestemmingsplan geeft volgens onze informatie ruimte voor wonen op de verdieping. Er zouden dan wel enige investeringen nodig zijn voor realisatie van douche en extra toilet.
Dit dient wel nagevraagd te worden bij de gemeente.
Een uitgelezen kans voor een (startende) horecaondernemer!

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Arnhem | Café?

Ga direct naar de makelaar