Hotel

Gegevens van dit object

Status: Inv & Gw
Objectnummer: VMH2-794
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: Op aanvraag
Bedrijfswoning: Mogelijk
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Horeca te koop: prachtig en gezellig Boetiek Hotel in een middelgrote plaats in de provincie Overijssel/Gelderland

Het hotel beschikt over net geen tiental kamers (voor ca. 25-30 gasten). Er zijn nog wel extra kamers te realiseren. Alle kamers zijn zeer ruim. En zijn allemaal voorzien van een verschillend interieur. Zeer netjes en modern ingericht. De locatie staat bekend om haar bijzondere kenmerken en aanwezige kunst.

Er is een ontbijtzaal aanwezig, een kleine keuken en een ruime vergaderzaal. Met daarnaast nog twee vergaderruimtes. Er bestaat een mogelijkheid tot restaurantfunctie ( voor ca. 50 personen). Het hotel beschikt over een terras aan de voorzijde en een (stads)binnentuin.

Eventueel zouden de kamers ingericht kunnen worden voor short-stay door het plaatsen van kleine kitchenettes. De kamers zijn hier ruim genoeg voor.

De omzet is prima. De huidige ondernemer werkt momenteel niet actief mee. Er kan een zeer goed rendement behaald worden als je als ondernemer (-skoppel) actief gaat meewerken.

Het betreft een huurlocatie. Er is geen bedrijfswoning aanwezig. deze is eventueel mogelijk in naastgelegen appartement.

Er is geen sprake van personeelsovername. Wel zijn er overeenkomsten die overgenomen dienen te worden. Er zijn geen verplichtingen met brouwerijen of leveranciers.

Het hotel wordt discreet aangeboden. Er zal dan ook een geheimhoudingsverklaring ondertekend moeten worden alvorens er gegevens vrijgegeven gaan worden. Na de ondertekening zal er samen met de eigenaar gekeken worden of er informatie verstrekt zal worden. Het kan zijn dat er vooraf extra informatie opgevraagd gaat worden. Zonder vooraf aantoonbare financiële middelen hoeft men niet te reageren. Het spreekt vanzelf dat er bij een eventuele overname door de gemeente een uitgebreid Bibop onderzoek zal plaatsvinden.

Disclaimer

Het getoonde adres is dat van het stadhuis in Zutphen. Dit adres heeft dus niks te maken met de locatie. Maar is meer een zeer ruime regio aanduiding.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Hotel?

Ga direct naar de makelaar