Le Marconnes Camping – Hotel – Gite – Restaurant (Frankrijk)

Gegevens van dit object

Status: Nieuw
Prijs invgw: 95000
Prijs BOG: 575000
Perceeloppervlakte: 6681 m2
Bedrijfsoppervlakte: 750 m2
Verkoopoppervlakte: 750 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Droomt u ook zo vaak weg bij programma’s als ‘B&B vol Liefde’, ‘Ik vertrek’ of bijvoorbeeld ‘Het roer om’. Dan is dit uw kans. Deze fantastische onderneming heeft alles waar u naar op zoek bent. Maak uw droom werkelijkheid op een van de mooiste plekjes van Frankrijk.

Le Marconnes ligt in de prachtige natuur in het zuiden van de Haute-Loire, wat gelegen is in de provincie Auvergne. De Auvergne is een historische provincie in het centraal massief, gelegen in het centrum van Frankrijk. Le Marconnes ligt op circa 25 kilometer afstand van de bedevaartstad Le Puy en Velay. Deze stad wordt gekenmerkt door de twee vulkanische pluggen. Op de ene plug staat een kapel en op de andere een groot Madonnabeeld. Het is een beroemde verzamel en startplaats voor Pelgrims.

Le Marconnes is gesitueerd op een perceel van circa 6000 m². Het glooiende landschap en de ongerepte natuur bieden een oase van rust. Met een panoramisch uitzicht over de omgeving maakt dat je hier heerlijk kunt wegdromen.

Het hoofdgebouw stamt uit 16de eeuw. Een charmante, geheel gerenoveerde boerderij met een knusse en warme uitstraling, hierin zitten het restaurant, magazijnen, atelier en de Gite gevestigd. Het tweede grote gebouw, naast de boerderij gelegen is de woning.

De onderneming Le Marconnes bestaat uit 6 hotelkamers met eigen sanitair, een ruime Gite (appartement), die in 2020 geheel gerenoveerd is, met 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime keuken welke ook dienst doet als woonkamer. Een restaurant/taverne met circa 30-35 plaatsen en een ruim terras. 25 ruime campingplekken met stroomvoorziening. Dit alles in een authentieke, brocante stijl. De houtkachel maakt deze ruimte helemaal af.

Op het campingterrein ligt een ruim zwembad met een afmeting van 12,5 meter bij 5,5 meter. Er is een toiletgebouw met degelijk sanitair voor de 25 campingplaatsen, bestaande uit 4 toiletten en 5 douches , een familiedouche en een sauna. Boven het toiletgedeelte is een ruim magazijn, wat nu dienst doet als brocante.

Met het renoveren van de Gite zijn er op dak zonnepanelen geplaatst. Dit vormt een belangrijke onderdeel van de stroomvoorziening. Verder zijn er verschillende houtkachels aanwezig en zijn diverse gebouwen aangesloten op een ‘sceptic’ tank. In 2023 zijn nagenoeg alle deuren en kozijnen vervangen. Er wordt dus continu geïnvesteerd in het bedrijf en het onroerend goed. Het alarmsysteem is in 2020 volledig vernieuwd.

In samenvatting; een schitterend bedrijf op een unieke locatie waar heel veel potentie in zit. Door de jaren heen een uitstekende naam opgebouwd. Er is continu geïnvesteerd in het bedrijf. Het geheel is volledig ‘turn-key’ op te leveren. Let op, de lopende onderneming en het onroerend goed worden in één koop aangeboden!

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Le Marconnes Camping – Hotel – Gite – Restaurant (Frankrijk)?

Ga direct naar de makelaar