Ontwikkelingsperceel Maashees (Leisure)

Gegevens van dit object

Status: Nieuw
Prijs BOG: Op aanvraag
Perceeloppervlakte: 13000 m2
Bedrijfsoppervlakte: 13000 m2
Bedrijfswoning: Mogelijk
Speelautomaten: ja
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras

Object informatie

Het perceel grond is gelegen aan de rand van het dorp Maashees. Maashees is het meest oosterlijke gelegen plaatsje in Brabant. Maashees ligt, zoals de naam al doet vermoeden aan de Maas. Het is een heel toeristisch stukje Brabant met schitterende dorpen in de omgeving als Overloon, Cuijk en Boxmeer.

In de directe nabijheid zijn diverse bezienswaardigheden en leuke uitjes te zien en te doen, wat het voor toeristen een heel aantrekkelijk gebied maakt. Hou je van meer rust is dit gebied ook uitermate geschikt. Met nationaal park Maasduinen en landgoed Geijsteren kun je genieten van ongerepte natuur en rijke bosgebieden. Kortom een ideaal plekje, in een schitterende omgeving, waar je vele doelgroepen in hun behoeften kunt voorzien.

Het perceel wat aangeboden wordt is voorzien van onder andere een Leisure–bestemming en is met circa 13.000 m² ideaal om te ontwikkelen. Er zijn in het verleden al vergunningen afgegeven door de gemeente. Er rust een volledige bestemming op het perceel om ‘recreatie’ te ontwikkelen. 

Het betreft de overname van twee aaneengesloten percelen van samen 13.000 m². Gelieve enkel te reageren als u over eigen middelen beschikt om de percelen aan te kopen.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Ontwikkelingsperceel Maashees (Leisure)?

Ga direct naar de makelaar