Cafetaria/-snackbar met terras in Velsen-Noord

Gegevens van dit object

Status: Verhuurd
Objectnummer: VMH5-2634
Perceeloppervlakte: 110 m2
Bedrijfsoppervlakte: 40 m2
Verkoopoppervlakte: 15 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Verhuurd door HVAB Horecamakelaardij: Gerenoveerde cafetaria/ snackbar op een goede locatie, naast de veerpont van Velsen-Noord naar IJmuiden. De frietzaak wordt turn-key (inclusief de inventaris) te huur aangeboden.

Type Horeca:   

Cafetaria/-snackbar

Soort/locatie:

Exploitatie inclusief de inventaris en de huurrechten. Het object is gevestigd bij de veerpont van Velzen-Noord naar IJmuiden. Met uitzicht op het Noordzeekanaal en in de directe omgeving een groot industriegebied. Velsen-Noord is een dorp gelegen in de IJmond, provincie Noord-Holland, aan het Noordzee Kanaal. De locatie is een knooppunt met dagelijks honderden verkeersbewegingen.

Koop Goodwill & Inventaris en/of opstallen:

Bespreekbaar, neem voor meer informatie hierover contact op met ons kantoor.

Huurovereenkomst:

Model ROZ 2012 De huurtermijn 5 jaar met een optie van nog 5 jaar.

Bestemming:

Enkelvoudig Horeca: Horeca 2. Het bedrijfsmatig verstrekken van dranken en maaltijden, overwegend voor gebruik ter plaatse of voor het bedrijfsmatig verstrekken van snack, broodjes en dranken met dienstverlening.

Vetput:

Aanwezig

Website

Op dit moment geen.

Omschrijving object:

Deze prachtige cafetaria is gelegen aan de Pontweg 1, naast de veerpont van Velsen-Noord naar IJmuiden. Voorheen bekend als “Frietzaak Frederik”. Een begrip in de wijde omgeving.

Het pand is volledig gerenoveerd, voorzien van een nieuwe inventaris en airconditioning. Het pand is goed beveiligd en staat op een zichtlocatie met voldoende parkeergelegenheid. [vrij parkeren]

De Pontweg loopt aan de zuidkant van het bedrijventerrein Velsen-Noord en is een belangrijke toegangsweg naar het dorp. Grote bedrijven als TATA Steel met ruim 9.000 medewerkers en de cementfabriek ENZO maken dit grote industrieterrein tot een levendige omgeving. Naast het woon/ werkverkeer is het een populaire uitstap voor dagjesmensen en toeristen met fiets en motor. Zij kunnen genieten van de lekkerste patat op het heerlijke zonnige terras met uitzicht op het Noordzeekanaal. Dit is één van de belangrijkste vaarroutes van Nederland, tussen de Noordzee richting Amsterdam.

De onderneming is zeer compleet ingericht en staat klaar voor de juiste ondernemer om goede boterham te verdienen. Aan twee zijden van het bedrijf kunt u heerlijk op het terras zitten.

Kansen en mogelijkheden:Dit object is gelegen bij een groot industrieterrein waar dagelijks tienduizenden mensen werken;

Het bedrijf wordt vrij van personeel opgeleverd en is recentelijk gerenoveerd;

Vriendelijke huur;

Er ligt een mooie kans voor de verkoop van maaltijden ten behoeve van de bedrijven op het industrieterrein Hier wordt op dit moment nog niets mee gedaan in de omgeving, terwijl hier veel vraag naar is.Indeling van het bedrijf:

Het bedrijf is van 3 kanten toegankelijk waardoor er veel daglicht de zaak binnenkomt.

Bij binnenkomst aan de voorzijde ziet u direct de verkoopbalie met links en rechts zitplaatsen, tevens is aan de buitenzijde is een snackautomaat geplaatst voor een snelle hap als u met de Pont mee moet.

Aan de achterzijde bevindt zich een opslagruimte en een keurig toilet. Alle apparatuur zoals friteuse, Kassa, afzuiging, koelingen, spoelstraat, en alle kleine horecamateriaal zijn aanwezig en in nieuwstaat.

Terras:

2 terrassen waarvan de een met een grote parasol, het andere terras met plataanbomen.

Circa 2x 16 m2 met circa 20 zitplaatsen.

Openingstijden:

Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:

Op de openbare weg en parkeervakken [vrij parkeren].

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit.

U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via ons contactformulier.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Cafetaria/-snackbar met terras in Velsen-Noord?

Ga direct naar de makelaar