Compleet ingerichte Cafetaria bij de Pont Velsen-Noord

Gegevens van dit object

Status: Verhuurd
Objectnummer: VMH5-2651
Perceeloppervlakte: 60 m2
Bedrijfsoppervlakte: 36 m2
Verkoopoppervlakte: 15 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Compleet ingerichte Cafetaria bij de pont Velsen-Noord

Type Horeca:
Cafetaria/snackbar/kiosk

Status:
Nieuw in verkoop/te huur:
Het betreft hier een exploitatie inclusief de inventaris = & opstallen met de erfpachtrechten.

Soort/locatie:
Een horeca- exploitatie bij de aankomst en vertrek van de veerpont van Velsen-Noord naar IJmuiden. Met uitzicht op het Noordzeekanaal en in de directe omgeving een groot industriegebied.

Plaats/Regio:
Velsen-Noord in Noord-Holland, aan het Noordzee Kanaal. Gelegen op een knooppunt met honderden verkeersbewegingen per dag.

Erfpacht:
Op aanvraag

Kadastrale gegevens:
Gemeente Velsen Sectie K nr. 818 groot 108m2

Financiering:
Bij aantoonbare eigen financiële middelen bespreekbaar.

Huur:
Hoewel de voorkeur uitgaat naar totale verkoop is het huren van dit object bespreekbaar bij een overname van de inventaris. Er zal dan een huurovereenkomst verstrekt worden; Model ROZ 2022. De huurtermijnen lopen parallel aan de erfpacht en zijn steeds voor een periode van 5 jaar met een optie van nog 5 jaar. Vraagprijs van de inventaris is op aanvraag.

Bestemming:
Enkelvoudig Horeca: Horeca 2

Vetput:
aanwezig

Omschrijving object:
Deze prachtige cafetaria is gelegen aan de Pontweg 1, naast de opgang van de veerpont van Velsen-Noord naar IJmuiden. Voorheen stond deze zaak bekend als “Frietzaak Frederik”. Een begrip in de omgeving.

De opstallen zijn volledig gerenoveerd en voorzien van een grotendeels nieuw inventaris. De opstallen zijn voorzien van alarm en staan op een zichtlocatie met in de direct omgeving gratis parkeren.

De Pontweg loopt aan de zuidkant van het bedrijventerrein Velsen-Noord en is een belangrijke toegangsweg naar het dorp. Grote bedrijven als Tata Steel met 9.000 medewerkers en de ENZO cementfabriek maken dit grote industrieterrein tot een levendige omgeving. Naast het woon-werk verkeer is het een populaire uitstap voor fietsers, dagjesmensen en toeristen. Deze komen langs om te genieten van de lekkerste patat en drankjes op het heerlijke zonnige terras met uitzicht op het Noordzeekanaal. Dit is één van de belangrijkste vaarroutes van Nederland, tussen de Noordzee richting Amsterdam.

De onderneming is zeer compleet ingericht en staat klaar voor de juiste ondernemer om goede boterham te verdienen. Aan tweezijden van de kiosk kunt u heerlijk op het terras zitten.

Kansen en mogelijkheden:
Dit object is gelegen bij aan een groot industrieterrein waar dagelijks tienduizenden mensen werken.

Het bedrijf wordt vrij van personeel opgeleverd en is recentelijk gerenoveerd. Er ligt een mooie kans met de verkoop van maaltijden ten behoeve van de bedrijven op het industrieterrein. Hier wordt op dit moment nog niets mee gedaan in de omgeving, terwijl hier wel veel vraag naar is.

Indeling van het bedrijf:
Het bedrijf is van drie kanten toegankelijk. En door de unieke locatie en het vele glas in de gevels komt komt er veel daglicht de zaak binnen.

Bij binnenkomst aan de voorzijde ziet u direct de verkoopbalie met links en rechts zitplaatsen, tevens is aan de buitenzijde is een snackautomaat geplaatst voor een snelle hap als u met de pont mee moet. Ook binnen in de zaak zijn zitplaatsen gerealiseerd.

Aan de achterzijde bevindt zich een opslagruimte en een keurig toilet. Alle apparatuur zoals friteuse, kassa, afzuiging, koelingen, spoelmachine en alle kleine horecamateriaal zijn aanwezig.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Op de openbare weg en parkeervakken vrij parkeren.

Bijzonderheden:
Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor. We zijn bereikbaar op 072 509 07 70 of mobiel op 06 21 20 80 04. Ook kunt u een mail sturen naar info@hvab.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Compleet ingerichte Cafetaria bij de Pont Velsen-Noord?

Ga direct naar de makelaar