Eetwinkel en tankshop No Elf in Sneek

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Objectnummer: EG230328
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs BOG: NVT
Prijs huur: 420,= excl BTW
Bedrijfsoppervlakte: 100 m2
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Nee

Object informatie

VERKOCHT o.v.b. door : Edens Horeca Makelaars: Op een goede locatie aan de doorgaande weg in Sneek bieden wij bij een druk bezocht benzinestation, Eetwinkel/Tankshop “No Elf” aan. Naast de uitgifte met voorbereidingskeuken zijn er in de ruim opgezette kiosk ook een aantal zitplaatsen gecreëerd. Het bedrijf voldoet aan alle eisen. Er is voldoende opslagruimte voor droogwaren en koel-/vriescel aanwezig.

De huidige eigenaren hebben er een gezellig ingerichte zaak van gemaakt en werken met verse producten waardoor een goede klantenkring is opgebouwd maar moeten door omstandigheden met pijn in het hart afscheid nemen. Met het huidige concept wat als dagzaak wordt geëxploiteerd wordt een goede boterham verdient maar heeft nog meer potentie door bv te bezorgen.

Sneek is 1 van de Friese Elfsteden met ca 35.000 inwoners en ligt in de gemeente Südwest Fryslan. Sneek is een druk bezocht watersportplaats met veel toeristen en is vooral bekend om de waterpoort en de Sneekweek met Skutsjesilen.

Voor een jong ondernemerspaar zou dit een zeer geschikte start zijn. Hebben jullie het juiste concept voor deze locatie en zin om te ondernemen dan kunt u met een gering eigen kapitaal uw droom als zelfstandig ondernemer waar maken.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 edensmakelaars@hetnet.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Eetwinkel en tankshop No Elf in Sneek?

Ga direct naar de makelaar