Friendz Lunchroom/IJssalon Valkenswaard (mogelijkheid cafetaria)

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Prijs invgw: 14950
Prijs huur: 1250
Perceeloppervlakte: 100 m2
Bedrijfsoppervlakte: 60 m2
Verkoopoppervlakte: 40 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Deze fantastisch mooie, geheel gerenoveerde lunchroom is gelegen in de wijk Geenhoven in Valkenswaard en is bij uitstek ook geschikt voor een gebruik als cafetaria.

Vanaf april van dit jaar is het pand volledig opgeknapt en heeft de lunchroom/ IJssalon er zich gevestigd. Wegens omstandigheden wordt Friendz nu aangeboden!

Onder andere stroom en gas voorziening is door de verhuurder opnieuw aangelegd. Er ligt tevens een compleet nieuwe vloer en verlaagd plafond in.De woonwijk waar het pand is gelegen heeft 3500 inwoners. Het kleine winkelcentrum ligt midden in de wijk en is een plaats waar buurtbewoners graag hun dagelijkse boodschappen doen.

Het pand is circa 60 m² groot en heeft de beschikking over een ruim terras aan de voorzijde van het pand. In de directe omgeving is ruim voldoende gratis parkeervoorziening.Lunchroom & IJssalon Friendz is modern en sfeervol ingericht. Alle aanwezige apparatuur is dit jaar nieuw aangekocht en zit nog volledig in de garantieperiode.

Wij zijn op zoek naar een goede horecaondernemer of een leuk koppel. Deze leuke onderneming is zeker een bezichtiging waard.Wilt u meer informatie, of geheel vrijblijvend het pand komen bezichtigen en de mogelijkheden bespreken, kunt u bellen of mailen naar 06-55113560/ rogier@abema.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Friendz Lunchroom/IJssalon Valkenswaard (mogelijkheid cafetaria)?

Ga direct naar de makelaar