Gelderland | Restaurant & Zalencentrum – 350m2

Gegevens van dit object

Status: Inv & Gw
Objectnummer: VMH2-369
Prijs invgw: € 115.000,-
Prijs huur: Vanaf €2.750,- per maand
Bedrijfsoppervlakte: 521 (BAG) m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

In de stedendriehoek (Apeldoorn – Deventer – Zutphen) is nabij het recreatiegebied Bussloo in de buurtschap Wilp-Achterhoek dit Restaurant & Zalencentrum gelegen. In het modern klassiek ingerichte restaurant kunt u genieten van een uitstekende keuken die vele mogelijkheden biedt om heerlijk te eten van een Frans – Nederlandse kaart.Omdat het restaurant uit meerdere zalen/ruimtes, qua sfeer, eigen stijl en afmeting, bestaat, is het voor iedere gelegenheid geschikt.De huidige eigenaren willen 20 jaar graag een andere koers varen.

Indeling

Zeer ruim restaurant van ruim 130m² met 80 zitplaatsen. Gezellige bar, uitgifte met doorgang naar de keuken. Aan het restaurant grenzende zaal van 70m² kan erbij getrokken worden door een schuifwand zodat er een prachtige zaal ontstaat van meer dan 200m².Achterzaal van ruim 70m² met eigen bar en doorgang naar de keuken.Zeer intieme kelderzaal met eigen bar van ook 70m².Ruime keuken voorzien van alle apparatuur en koel- en vriescel.Aan de achterzijde is een aparte ingang zodat gezelschappen geen last van elkaar hebben. De zalen zijn gescheiden door een grote brede gang met zeer nette gescheiden toiletgroepen.

Terras

Mooi ruim terras van 70m² aan de straatzijde met een mooi uitzicht over de weilanden.

Parkeerruimte

Aan de overzijde van de weg is een eigen parkeerplaats van maar liefst 1 hectare.

VerplichtingenBrouwerij: Nee – Momenteel Grolsch als leverancier

Automaten: Nee

Leveranciers: Nee

Personeel: NeeBijzonderheden

– Er is nog een slijterijvergunning aanwezig op het pand.– In principe is de vraagprijs voor de inventaris en de exploitatie €115.000,-. Dit zou in overleg eventueel naar beneden bijgesteld kunnen worden. Maar dan wordt dit wel verdisconteerd in een wat hoger huurbedrag.– Het onroerend goed is ter overname voor €799.000,- k.k.Bijzonder bedrijf geschikt voor diverse formules.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Gelderland | Restaurant & Zalencentrum – 350m2?

Ga direct naar de makelaar