Lunchroom-Bistro en Cafetaria in Schagen

Gegevens van dit object

Status: Top object
Objectnummer: VMH5-2639
Prijs invgw: 295000
Prijs huur: 6.338,- ex btw p.m.
Bedrijfsoppervlakte: 283 m2
Verkoopoppervlakte: 180 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Ja
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Eigen installaties

Object informatie

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:
Lunchroom-Bistro en Cafetaria gelegen in het winkelcentrum Makado in Schagen Noord-Holland.

Type Horeca:   
Lunchroom-Bistro en Cafetaria

Soort/locatie:
Exploitatie op een A1 locatie in Schagen Noord-Holland. Direct naast de hoofdingang van het grootste winkelcentrum in de regio.

Servicekosten:
€ 1.061,25 [voorschot] per maand.

Promotie bijdrage:
€ 238,31 per maand

Bestemming:
Centrum 2

Vetput:
aanwezig

Omschrijving omgeving:
Dit prachtige horecabedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat, is gelegen in het centrum van Schagen. Op steenworp afstand van de Markt gelegen, aan de Nieuwstraat naast de hoofdingang van het Makado winkelcentrum.
Dit winkelcentrum is de grootste in de directe omgeving en vervult daarmee een belangrijke regio functie. Het centrum van Schagen, waar nog altijd geen betaald parkeren is ingevoerd heeft dan ook een grote aantrekkingskracht op de regio. Dagelijks is het hier een levendige boel in Schagen.
Schagen heeft circa 100 evenementendagen per jaar. Bekende evenementen zijn De West-Friese markt, de grote kermis, de wekelijkse markt, de jaarlijkse Paas-vee tentoonstelling, de Harddraverij, Koningsdag. Daarnaast zijn er diverse activiteiten in het Makado centrum, zoals Kerstmarkten, de voorjaarsmarkten.

Op dit moment wordt het winkelcentrum gerenoveerd en klaargemaakt voor de toekomst.

Omschrijving: bedrijf:
Het is eigenlijk opgedeeld twee losse bedrijven, namelijk de snackbar en de restaurant/-lunchroom.
De snackbar is ruim opgezet en heeft een mooi assortiment en snelle bediening. Aan de voorzijde bevindt zich het restaurant met serre en terras dat overdag functioneert als een lunchroom en in de namiddag en vooravond als Petit restaurant.
Het bedrijf is netjes onderhouden en van alle gemakken voorzien met onder andere twee splinternieuwe WMF koffiemachines en een deel vernieuwd interieur. Er worden mooie omzetten behaald, maar biedt ook nog veel mogelijkheden. Het bedrijf is instap klaar voor een nieuwe ondernemer.

Indeling van het bedrijf:
Een groot terras met aan de voorzijde naast de hoofdingang van het winkelcentrum een ruime serre. Een groot restaurant met een bar-buffet. Gescheiden dames- en herentoiletten met een personeelsdoorgang naar de snackbar-cafetaria, de keuken en het magazijn. In het magazijn is tevens een kleine kantoor opstelling gecreëerd. Verder de vries- en koelcellen en voldoende werkruimte met opslag. Wanneer je door de hoofdingang het winkelcentrum naar binnen loopt bevindt zich een 2e ingang naar het restaurant en daarnaast naast de ingang van de snackbar-cafetaria. Bij de ingang van de snackbar staat een IJshoek balie voor softijs en milkshakes en een automatiek opstelling. Verder een verkoop vitrine met bestelbalie. In de snackbar zelf zijn een aantal tafeltjes met stoelen en banken.

Serre:
Circa 46,50m2

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Circa 65,5 m2 met circa 70 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week [exploitatieplicht] vraag om de toelichting

Parkeerruimte:
Op de openbare weg [blauwe zone] en op het winkelcentrum een parkeerdek dat met een roltrap en lift te bereiken is.

Kansspelautomaten:
Aanwezig [met een mooi rendement].

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit en kunt u contact opnemen met ons kantoor via  het contactformulier of 072 509 0770.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Lunchroom-Bistro en Cafetaria in Schagen?

Ga direct naar de makelaar