Makkum: Foodbar Pand 1738

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Objectnummer: EG240330
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: Op aanvraag
Bedrijfswoning: Mogelijk
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Edens Horeca Makelaars: Op een toplocatie in watersportplaats Makkum wordt ter overname aangeboden Foodbar Pand 1738. Dit prachtige en volledig nieuw ingericht bedrijf ligt op het horecaplein, midden in het gezellige centrum, met het terras op het zuiden. Tot groot verdriet moet de oprichter/eigenaar het jonge, maar populaire restaurant vanwege gezondheidsreden verkopen en bestaat voor u de kans (ook als startend ondernemer) om uw droom waar te maken. Financieringsmogelijkheden voor deze lage overnamesom zijn bespreekbaar.
Het restaurant beschikt binnen over 50 zitplaatsen en op het zonnige terras kunnen nog eens circa 50 gasten plaats nemen. De volledig nieuw ingerichte keuken voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. Er is voldoende opslagruimte en een ruime toiletgroep. Werkelijk alles is nieuw: Het bedrijf voldoet dan ook aan alle keuringsrapporten en eisen, bijvoorbeeld met betrekking tot luchtbehandeling naar aanleiding van corona.
Makkum is een actief dorp met 3600 inwoners, is gelegen in de gemeente Súdwest-Fryslân en trekt jaarlijks vele toeristen aan vanwege haar unieke ligging aan het IJsselmeer.
Niet alleen is Makkum van oudsher bekend als badplaats -wat veel dagtoerisme oplevert-, ook heeft het een belangrijke functie in de doorvaart van en naar de Waddeneilanden. Makkum wordt niet voor niets “de Poort van Friesland” genoemd, want het ligt vlakbij de Afsluitdijk en er wordt vaak als eerste afgemeerd voor het watertoerisme van of naar de binnenwateren van Friesland.
Is uw interesse gewekt en bent u de juiste ondernemer voor dit object laat het ons dan weten.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 edensmakelaars@hetnet.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Makkum: Foodbar Pand 1738?

Ga direct naar de makelaar