Noordwolde Snackbar de Brug

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Objectnummer: EG230531
Prijs invgw: Inclusief
Prijs BOG: 0.00
Prijs huur: NVT
Perceeloppervlakte: 370m2 m2
Bedrijfswoning: 140m2
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

VERKOCHT door : Edens Horeca Makelaars: Op een goede zicht locatie in het centrum van Noordwolde (Friesland) hebben wij Snackbar/Automatiek de Brug in de verkoop gekregen. De zaak is netjes, de keuken volledig ingericht en voldoet aan alle eisen. Er is voldoende opslagmogelijkheid. Binnen is er plek voor ca 16 personen en buiten kunnen eveneens 16 personen plaatsnemen op het zonnige terras. Het bedrijf is van oudsher, in wijde omgeving nog erg bekend en behaald ondanks 3 tot 4 avonden open een zeer goed resultaat. Door bijvoorbeeld ruimere openingstijden, bezorgen en een enthousiast horecapaar is er nog veel meer potentie. Zeker voor starters!………

Let Op! Achter en boven de zaak bevindt zich een bedrijfswoning met maar liefst 4 slaapkamers, ruime woonkamer, keuken, badkamer, berging en grote schuur. Een gezellig tuintje met eigen oprit en grote schuur op een perceel van 370m2 ronden dit geheel af.

Noordwolde is een dorp in de gemeente Westellingwerf en heeft ca 3500 inwoners. Gelegen in een besloten landschap met in het zuiden en oosten de bossen en heidevelden van Drenthe en het westen de Lindevallei en het verdere waterrijke Friesland.

Is uw interesse gewekt neem dan snel contact op met ons kantoor.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 edensmakelaars@hetnet.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Noordwolde Snackbar de Brug?

Ga direct naar de makelaar