Ommen | Horeca op camping

Gegevens van dit object

Status: Verpacht
Objectnummer: VMH2-734
Bedrijfswoning: Mogelijk
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Horeca te pacht: voor het seizoen 2024 zijn wij op zoek naar een pachter voor de horeca op een groot vakantiepark in Overijssel
In het noorden van Overijssel, midden in een prachtige bosrijke omgeving, ligt dit hele grote en ruim opgezette vakantiepark. Het park heeft meerdere jaar- en seizoenplaatsen en een grote camping.
Camping Ommerland ligt midden in het bos en is omringt door heidevelden, zandverstuivingen, vennen en meertjes. Door de vele gezellige kampeervelden en accommodaties verspreid in het bos heb je amper door dat deze camping in Ommen bijna een land op zich is! Je overnacht echt midden in de prachtige natuur en ervaart daardoor veel rust en ruimte. Het gezellige Ommen ligt op een paar kilometer afstand net als de rivier De Vecht die je per boot of kano kunt ontdekken.
Het park is het gehele jaar door geopend. En er is veel te beleven voor jong en oud. De kinderen kunnen uiteraard ruimschoots spelen in het bos. Of meedoen met het recreatieteam dat tijdens alle schoolvakanties actief is. Voor de volwassenen is het heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige omgeving. Er zijn een groot aantal faciliteiten waaronder een binnen- en een buitenzwembad, glijbanen, diverse speeltuinen, zowel binnen als buiten, en veel meer….
En natuurlijk een mooie horecagelegenheid! Wij zijn op zoek naar een pachter voor de complete horeca op het park!
De horeca omvat een groot café-restaurant, een groot terras en een cafetaria (-uitgifte) aangrenzend aan de keuken. Er is een klein terras aan de voorzijde van het centrumgebouw en daarnaast een groot terras grenzend aan het buitenbad.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Ommen | Horeca op camping?

Ga direct naar de makelaar