Overijssel | Hotel

Gegevens van dit object

Status: Inv & Gw
Objectnummer: VMH2-765
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: Op aanvraag
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Ja

Object informatie

Te koop: prachtig en gezellig Boetiek Hotel gelegen in de provincie Overijssel.

Mooi en landelijk gelegen hotel met diverse zaaltjes en circa tien hotelkamers. De locatie staat bekend om haar bijzondere kenmerken en de specifieke menukaart.

De omzet is zeer goed te noemen. Maar er is zeker nog meer omzet en rendement te behalen. De huidige exploitant laat momenteel veel feesten en partijen liggen omdat daar de focus en de interesse niet ligt.

Het betreft een huurlocatie; Er is een bedrijfswoning aanwezig; Er is sprake van personeelsovername; Er zijn overeenkomsten die overgenomen dienen te worden, zoals vuilnis, brandmeldsysteem e.d.; Daarnaast loopt er nog een energie-overeenkomst die gerespecteerd dient te worden. Er zijn verder geen verplichtingen met brouwerijen of leveranciers.

Het betreft een bedrijf in de hogere prijsklasse. Zonder vooraf aantoonbare financiële zekerheden hoeft u echt niet te reageren. Indien u informatie wenst zult u een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen. Na ondertekening zal de eigenaar besluiten of er informatie zal worden afgegeven.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Overijssel | Hotel?

Ga direct naar de makelaar