Restaurant aan de Haven in Andijk

Gegevens van dit object

Status: Te Koop
Prijs invgw: 115.000,-
Prijs huur: 2.200,- ex btw p.m.
Bedrijfsoppervlakte: 300 m2
Verkoopoppervlakte: 200 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Deze prachtige horecazaak is gelegen in de Haven van Andijk. In de omgeving bevindt zich o.a. een haven met ca. 500 ligplaatsen, diverse campings, recreatie en het IJsselmeer.

Type Horeca:   

Restaurant met prachtig terras

Soort/locatie:

Het betreft hier een exploitatie bestaande uit de inventaris en goodwill alsmede het huurdersbelang. Aan een grote Jachthaven met ruim 500 ligplaatsen in Andijk aan het IJsselmeer

Omschrijving object:

Dit schitterende restaurant is gelegen in de haven van Andijk met in de directe omgeving meerdere campings, recreatieparken en is er veel dagtoerisme.

Aan de voorzijde van de horecazaak is een ruim terras gesitueerd wat uitkijkt op de jachthaven, met ruim 500 ligplaatsen. U kunt hier heerlijk genieten op het terras met uitzicht over het IJsselmeer en de schepen die komen aanvaren.

Het bedrijf is opgesplitst in twee onderdelen een toegankelijke deel met een burgerformule en een “Ala carte” restaurant met de meest lekkere gerechten, natuurlijk gespecialiseerd in vis . De locatie bevindt zich op de eerste verdieping van het havengebouw. toiletgroepen. Het geheel is sfeervol ingericht en heeft een ruime keuken.

Indeling van het bedrijf:

Ruime entree met ontvangstbalie, garderobe, links een restaurant zaal en eigen bar, rechts het “ala carte” restaurant met een deels open keuken. Aantal zitplaatsen circa 90.     

Servicekosten

De huurprijs inclusief de servicekosten is  € 3.707, – per maand exclusief BTW. Onder de servicekosten valt o.a. schoonmaak toiletten, ongediertebestrijding, beveiliging, raambewassing, jaarlijkse controle brandblus materiaal, water en stookkosten, ophalen vuilnis en het legen van de vetput.

Bestemming:

Recreatie/ horeca 2 /3

Website:

https://1619etenendrinken.nl

Personeel:

Personele verplichtingen vraag naar meer informatie bij ons kantoor.

Terras:

Circa 99 m2

Openingstijden:

Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:

Ruim voldoende en gratis parkeren       

Graag nodigen wij u uit om dit prachtige bedrijf te komen bezichtigen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via het contactformulier of via 072-5090770.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Restaurant aan de Haven in Andijk?

Ga direct naar de makelaar