Nijmegen | Restaurant

Gegevens van dit object

Status: Inv & Gw
Prijs invgw: € 350.000
Prijs huur: € 7.450,- per maand
Bedrijfsoppervlakte: 240 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Onbekend

Object informatie

Te koop: restaurant in het centrum van Nijmegen

Het al meer dan een halve eeuw befaamde restaurant Claudius, gelegen in het centrum van Nijmegen wordt te koop aangeboden. Het restaurant is een geliefde plek voor een groot scala aan gasten, die door de constante en goede kwaliteit steeds terugkomen. De huidige eigenaar heeft het bedrijf na de overname in 2019 gerestyled en gemoderniseerd. Waarbij het karakter van het bedrijf behouden is gebleven.

Naast de fameuze houtskoolgrill is het unieke tuinterras een absolute usp van het bedrijf. Een terras, sfeervol aangelegd met een buitenbar, mooie beplanting en verlichting en een capaciteit voor 80-100 personen is uniek voor Nijmegen. Inmiddels zeer geliefd bij de vele vaste gasten.

Het fraai ingerichte restaurant heeft een capaciteit van 75 zitplaatsen, een open keuken en natuurlijk de centraal opgestelde houtskoolgrill. Gasten zijn zes dagen per week welkom voor het diner. Een uitbreiding van de openingstijden naar de lunch behoort zeker tot de mogelijkheden.

Een gouden kans voor jonge, actieve ondernemers, die dit succesvolle bedrijf verder willen uitbouwen.

Dit bedrijf wordt u aangeboden in collegiale samenwerking met AWHoreca Makelaars. Voor meer informatie bel met Roelof Wester: 06-15048789

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Nijmegen | Restaurant?

Ga direct naar de makelaar