Restaurant Rose Garden Beleggingsobject Best

Gegevens van dit object

Status: B.O.G.+ Inv & GW
Prijs invgw: 35000
Prijs BOG: 650000
Perceeloppervlakte: 380 m2
Bedrijfsoppervlakte: 220 m2
Verkoopoppervlakte: 185 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: N.V.T
Leveranciers: Nee

Object informatie

Het pand is gelegen aan de koningin Julianaweg in de wijk Wilhelminadorp in het gezellige dorp Best. Best is een plaatsje onder rook van Eindhoven in de Kempen en van vroeger uit bekend om de klompenmakerij. Dat zie je nog terug in de vele populieren die in en om het dorp groeien. De laatste decennia is Best sterk gegroeid door onder andere schoenenfabriek Bata en Philips Healthcare. Het dorp telt bijna 31.000 inwoners en is strategisch gelegen tussen de A2, A58 en A50.

In het pand bevindt zich nu een traditioneel chinees restaurant. De indeling van het pand en de ligging bieden mogelijkheden aan tal van verschillende formules. De verkoopoppervlakte van het restaurant is circa 185 m². In totaal is het bedrijfsoppervlakte ongeveer 220 m².

Boven het restaurant is een ruim appartement gelegen met vier ruime slaapkamers. Verschillende sanitaire ruimten, keuken en een groot dakterras. Achter het pand is een ruim binnenterrein, met een achterom, waar je diverse auto’s kunt plaatsen.

Dit object is ook zeker geschikt voor herontwikkeling.

Wilt u meer informatie, of geheel vrijblijvend het pand komen bezichtigen en de mogelijkheden bespreken, kunt u bellen of mailen naar 06-55113560/ rogier@abema.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Restaurant Rose Garden Beleggingsobject Best?

Ga direct naar de makelaar