Veluwe | Restaurant

Gegevens van dit object

Status: B.O.G.
Objectnummer: VMH2-768
Prijs BOG: € 1.275.000,-
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Ja

Object informatie

Midden op de prachtige Veluwe is dit bijzonder goedlopende restaurant in de verkoop gekomen. De huidige exploitanten draaien al vele jaren dit mooie bedrijf. Het bedrijf staat bekend om haar heerlijke gerechten en zit dan ook vaak vol.

Het betreft een bedrijf in de hogere prijsklasse. Zonder vooraf aantoonbare financiële zekerheden hoeft u echt niet te reageren. Indien u informatie wenst zult u een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen. Na ondertekening zal de eigenaar besluiten of er informatie zal worden afgegeven. Het genoemde bedrag is inclusief het Onroerend Goed.

Indeling: entree aan de zijzijde via het gezellige terras, door naar de serre en dan naar het restaurant. Het bedrijf is ruim, maar zeer gezellig ingericht en op dusdanige wijze dat iedereen toch eigen privacy heeft. Ruime bar aan de rechterzijde. Een biljart kan op verzoek uit de grond komen met behulp van een lift. Zowel aan de voorzijde, als aan de zijkant is een terras aanwezig.

Nette gescheiden toiletten.

De keuken is zeer netjes en ruim ingedeeld en voorzien van alle benodigde apparatuur. Een ruime opslag met koel- en vriescel en een zeer ruime nette droge kelder. Alles ziet er Tip Top uit en is in zeer goede staat!

Totaal aantal zitplaatsen: Restaurant: ca. 60; Serre: ca. 45; Terras: ca 45.

Het bedrijfsonroerendgoed is eventueel ook te huur.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Veluwe | Restaurant?

Ga direct naar de makelaar