Vianen | Restaurant

Gegevens van dit object

Status: Inv & Gw
Prijs invgw: € 98.500,-
Prijs huur: € 2.250,- per maand
Bedrijfsoppervlakte: 160 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Nee
Leveranciers: Nee

Obect informatie

In 2020 is deze mooie locatie in het centrum van Vianen aangekocht door de huidige eigenaren. Zij hebben het geheel gerenoveerd en omgetoverd tot een succesvolle en modern ingerichte sushi afhaalrestaurant.De eigenaren hebben meer vestigingen en moeten door het succes en het daarmee samenhangende personeelstekort helaas hun aandacht focussen op minder bedrijven en daarom komt deze nu weer beschikbaar op de markt.Het bedrijf doet nu alleen aan sushi en afhaal en heeft nu al zeer mooie omzetten. Maar warme gerechten toevoegen en  bezorging zal de omzet natuurlijk nog een flink stuk omhoog brengen. De keuken is al helemaal ingericht hiervoor.Natuurlijk is het bedrijf en deze locatie ook zeer geschikt voor andere formules.

Indeling

Entree naar zitgedeelte met circa 24 zitplaatsen en een lange bank voor de wachtenden van de afhaal.Ruime keuken en voorzien van allemaal nieuwe apparatuur. Personeelsruimte achterin en separate afwaskeuken en opslag.

OppervlaktesZitgedeelte ca. 60m²

Keuken ca. 55m²

Spoelkeuken ca. 12m²

Personeelsruimte ca. 15m²

Opslag ca. 18m²Totaal ongeveer 160m².

Terras

Misschien is er in overleg met de gemeente een klein terras mogelijk aan de voorzijde.

Parkeerruimte

Voldoende gratis (!) parkeerplaatsen in de omgeving. Er kan één parkeervergunning worden aangevraagd voor de woning.

Bedrijfswoning

Op de eerste verdieping zit een mooie woning met eigen ingang via de achterzijde.Ruime woonkamer aan de voorzijde met uitzicht over de Voorstraat.Nette keuken, zeer nette badkamer, twee kleine slaapkamers en een master-bedroom.Groot dakterras.De woning dient erbij gehuurd te worden voor €1.250,- per maand exclusief BTW en overige kosten.

VerplichtingenBrouwerij: Nee

Automaten: Nee

Leveranciers: Nee

Personeel: NeeBijzonderheden

Koop van de onroerende zaken is zeker ook bespreekbaar. Zie ook deze advertentie.Zeer bijzondere en nette locatie in het prachtige vestingstadje Vianen!Disclaimer

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Vianen | Restaurant?

Ga direct naar de makelaar