Vianen | Restaurant

Gegevens van dit object

Status: Veel bespreekbaar
Prijs invgw: In overleg
Prijs huur: Op aanvraag
Bedrijfsoppervlakte: 160 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Nee
Leveranciers: Nee

Object informatie

In 2020 is deze mooie locatie in het centrum van Vianen aangekocht door de huidige eigenaren. Zij hebben het geheel gerenoveerd en omgetoverd tot een succesvolle en modern ingerichte sushi afhaalrestaurant. De eigenaren hebben meer vestigingen en moeten door het succes en het daarmee samenhangende personeelstekort helaas hun aandacht focussen op minder bedrijven en daarom komt deze nu weer beschikbaar op de markt.

Het bedrijf doet nu alleen aan sushi en afhaal en heeft nu al zeer mooie omzetten. Maar warme gerechten toevoegen en  bezorging zal de omzet natuurlijk nog een flink stuk omhoog brengen. De keuken is al helemaal ingericht hiervoor. Natuurlijk is het bedrijf en deze locatie ook zeer geschikt voor andere formules.

Indeling

Entree naar zitgedeelte met circa 24 zitplaatsen en een lange bank voor de wachtenden van de afhaal. Ruime keuken en voorzien van allemaal nieuwe apparatuur. Personeelsruimte achterin en separate afwaskeuken en opslag.

Oppervlaktes: Zitgedeelte ca. 60m², Keuken ca. 55m², Spoelkeuken ca. 12m², Personeelsruimte ca. 15m², Opslag ca. 18m² – Totaal ongeveer 160m².

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Vianen | Restaurant?

Ga direct naar de makelaar