Vianen | Restaurant

Gegevens van dit object

Status: Niet meer beschikbaar
Objectnummer: VMH2-647
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: Op aanvraag
Bedrijfsoppervlakte: 160 m2
Bedrijfswoning: Mogelijk
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Nee
Leveranciers: Nee

Object informatie

NIET MEER BESCHIKBAAR
Te koop: restaurant in het centrum van Vianen
In 2020 is deze mooie locatie in het centrum van Vianen aangekocht door de huidige eigenaren. Zij hebben het geheel gerenoveerd en omgetoverd tot een succesvolle en modern ingerichte sushi afhaalrestaurant.
Het bedrijf doet nu alleen aan sushi en afhaal en heeft al zeer mooie omzetten. Maar warme gerechten toevoegen en bijvoorbeeld tevens een bezorgfunctie introduceren zal de omzet natuurlijk nog een flink stuk omhoog moeten kunnen brengen. De keuken is in ieder geval al helemaal ingericht hiervoor. Natuurlijk is het bedrijf en deze locatie ook zeer geschikt voor andere formules.
Indeling: entree naar zitgedeelte met circa 24 zitplaatsen en een lange bank voor de wachtenden van de afhaal. Ruime keuken en voorzien van allemaal nieuwe apparatuur. Personeelsruimte achterin en separate afwaskeuken en opslag. Wellicht is er in overleg met de gemeente een klein (gevel)terras mogelijk aan de voorzijde.
Oppervlaktes: Zitgedeelte ca. 60m²; Keuken ca. 55m²; Spoelkeuken ca. 12m²; Personeelsruimte ca. 15m²; Opslag ca. 18m². Totaal ongeveer 160m².
Er is veel bespreekbaar met de huidige eigenaren om tot overeenstemming te komen! Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk het geheel casco te huren.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Vianen | Restaurant?

Ga direct naar de makelaar