Casco horecaruimte in het centrum van Waalre

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Prijs huur: Op aanvraag
Perceeloppervlakte: 313 m2
Bedrijfsoppervlakte: 225 m2
Verkoopoppervlakte: 125 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: N.V.T
Leveranciers: Nee

Object informatie

Dit schitterende horecapand  is gelegen aan de Eindhovenseweg in Waalre, in het gezellige centrum, waar de herontwikkeling gaande is. Het restaurant is 125 m² groot en is vrij in te delen.

De gemeente wil met de herinrichting het dorpse karakter terug brengen. Het doorgaande verkeer zal via Veldhoven op de nieuwe weg naar Valkenswaard voortaan om het dorp heen rijden. Het statige pand valt direct op als je het dorp in rijdt en zal na de herinrichting een mooie centrale rol gaan vervullen.

Waalre heeft een inwonertal van bijna 18.000 inwoners en wordt gezien als een ‘rijke’ gemeente. Het dorp ligt in de Kempen en is jaarlijks het decor voor vele toeristen. In de directe omgeving zijn diverse grote, toonaangevende campings en vakantieparken te vinden, welke voor een stroom aan toeristen zorgen in het seizoen. Op een steenworp afstand zijn diverse grote hotels te vinden. Vanuit deze hotels zullen de gasten ook het dorp bezoeken. Qua situering biedt deze locatie legio kansen.

Boven dit mooie en grote restaurant ligt een ruim appartement van circa 80 m² welke beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers, aparte keuken en badkamer met toilet en inloopdouche. Deze bovenwoning is alleen te huren in combinatie met het restaurant en zijn dus onlosmakelijk verbonden met elkaar.

Wilt u meer informatie, bel de makelaar, Rogier Restiau op 06-55113560 of stuur een mail naar info@abema.nl.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Casco horecaruimte in het centrum van Waalre?

Ga direct naar de makelaar