Wapse: Hotel Restaurant de Wapser Herberg

Gegevens van dit object

Status: Te Koop
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs BOG: Op aanvraag
Perceeloppervlakte: 2809m2 m2
Bedrijfsoppervlakte: 300 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: NVT

Object informatie

Edens Horeca Makelaars: Op een prachtige locatie omgeven door bossen is gelegen Hotel Restaurant de Wapser Herberg in het Drentse Wapse, gemeente Westerveld. Hotel Restaurant de Wapser Herberg is een 4 sterren hotel beschikt over in totaal 15 kamers die allen modern zijn ingericht met eigen badkamer. De kamers beschikken over diverse moderne faciliteiten waaronder TV & gratis WiFi.
Het restaurant beschikt over ongeveer 100 zitplaatsen. De zaal is geschikt voor 150 personen. Grote gezelschappen en bruidsparen kunnen hier hun feest houden. Maar ook kleinere feesten en familiediners worden hier regelmatig georganiseerd. Daarnaast beschikt het hotel over een groot buitenterras met de grootste parasol van het noorden en ventilators, waar 80 gasten een plekje vinden. De bedrijfskeuken is volledig ingericht en voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. Er zijn 3 toiletgroepen aanwezig inclusief een invalidentoilet. Er is voldoende opslagcapaciteit. Op het eigen parkeerterrein is er plek voor 45 auto’s. Op de etage bevindt zich nog een mooie ruime bedrijfswoning met 3 slaapkamers en badkamer.
Het hotel is een gezellig familiehotel, nostalgisch maar toch modern en huislijk ingericht. De hoteltuin is prachtig aangelegd met een vijver en waterval en een glooiend gazon en veel bankjes om te zitten en te genieten van de rust.

Wapse is een esdorp met ongeveer 700 inwoners (gemeente Westerveld) gelegen in het gebied van de Maatschappij van Weldadigheid (Unesco Wereld Erfgoed). Dit trek jaarlijks duizenden toeristen naar deze unieke streek. Het dorp ligt ongeveer 21 kilometer ten noordwesten van Hoogeveen, tussen Vledder en Diever, aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Woud. Tot 1998 maakte het dorp deel uit van de gemeente Diever.

In opdracht van de verkopende partij verzoeken wij u, voordat een bezichtiging wordt gepland, een bewijs van financiële gegoedheid aan te leveren. Vanzelfsprekend zal met verklaring van financiële gegoedheid diskreet worden om gegaan door ons kantoor.

Is uw interesse gewekt en bent u de juiste ondernemer voor dit object laat het ons dan weten.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 edensmakelaars@hetnet.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Wapse: Hotel Restaurant de Wapser Herberg?

Ga direct naar de makelaar