Een fantastisch 2022 gewenst


2021 zit er alweer op. Het afgelopen jaar werd veel van u als horeca-ondernemer gevraagd. Creativiteit en improvisatie waren hierbij dé sleutelwoorden. Open, dicht, gasten moeten blijven zitten, QR-codes scannen, eerder dicht: alles is dit jaar wel voorbij gekomen. Veel van u heeft waarschijnlijk gedacht dat met de grote opening van alle horeca en festivals vanaf 1 juli alles weer zoals vanouds zou worden. En toch moest alles wéér sluiten.

Wat centraal staat is uw doorzettingsvermogen en uw veerkracht. Want elke keer flikten de restaurants, bars, hotels en cafés het weer om zich last-minute aan te passen. De creatieve oplossingen vlogen ons om de oren: van complete afhaalmenu’s tot bezorgdiensten en van privé diners bij gasten thuis tot warme chocolademelk afhalen aan de deur.

Met alles wat u geleerd heeft het afgelopen jaar, kan de horeca in 2022 alleen maar beter worden. Uw creativiteit is geprikkeld en u heeft ervaren wat er naast de normale gang van zaken nog meer mogelijk is. Mogelijkheden die uw horeca-bedrijf nog veelzijdiger maken dan het al was.

En wat kijkt iedereen er naar uit. Lekker uit eten gaan, feesten tot de zon weer opkomt of een kop koffie drinken voor de werkdag begint. U kunt vast ook niet wachten om uw gasten weer lekker in de watten te mogen leggen. Om te doen wat u het liefste doet, namelijk mensen een fantastische dag bezorgen. Om gasten de allerlekkerste gerechten voor te schotelen. En om lekker met elkaar te genieten van een welverdiend drankje na een lange fijne werkdag.

VMH wenst u een fantastisch 2022 toe, waar bovenstaande weer mogelijk mag worden!